Oktober festen

Igår var det party party lika kul som vanligt, det var livat värre, möe dricka å sång blev det på förfesten. På något sätt sjunker ens ålder ibland på det dära festerna till någonslags lågstadieålder ha ha ha men kul har vi och det är väl det som måste få räknas.
För att sumera denna lågstadie träff som blev igår har Mari stackarn liiiiiite att städa idag, medans vi andra kan lägga oss tebax i soffan å sova bort dagen.

När vi väl kom till stat & Oktoberfesten kunde vi känna oss som hemma för där höjde vi nog medelåldern rejält, förutom ett få tal man kände igen som man visste är några år äldre.
 Men oftast är det den första helgen som inte drar en massa folk tråkigt nog, det brukar vara sista, och skara överlag är ingen idé att gå ut i en helg före lön då är det sten dött på gator å torg. Iallafall vi hade kul.

Appropå kuuuuul, nu kom jag på något jag verkligten höll på att glömma och som INTE är så jäkla kuuuuuuul.

ARBETSLÖS..... det kan väl de flesta stava till i detta land snart???? Så trött blir jag, varför kan man inte bara se vad de gör mot oss människor å Sverige??  Iallafall vi Tisdags fick vi det bekräftat för oss att Scan i skara kommer att varsla ca:350st arbetare pga det effektiviseringspogram de håller på med. Tack Tack så jävla mycket. Det kommer inte bara gå illa för oss berörda utan även många andra som kommer dra med i detta, och framför allt vår lilla stad SKARA, det är inte bra för den. Så det var med tunga steg den dagen man fick glatt stå kvar å jobba och kommer väl få göra det fram tills mars iallafall. Man vet inte så mycket om allt detta, det är suddigt å olika saker från olika håll.

 Det var på ett så jävla dåligt sätt vi fick dessutom veta det på, dagen innan gick de ut å sa att det var stor möte på tisdag, på måndag kväll läcker det ut på internet å dagen efter pratas det om allt redan på radion å media står utanför å ställer massa frågor tills oss arbetare som INGET vet......såååå dåligt och elakt!!!!

Nu återstår det att se vad jag ska ta tag med i mitt liv eller om både jag å Andreas ska flytta å börja från noll, eller om man ska fortsätta tro på rättvisan så vi alla får behålla jobben????? Vem vet??????




Förrästen Mari, vi välte iallafall inte badkaret, det höll ju för oss alla =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0