Fotbolls start idag!!!

Jaaa så var då äntligen denna säsong igång, jag tycker verkligen att de är super kul, de är mitt intresse de, kolla på fotbollen hi hi hi är ju ett antal årsedan  man la av, men på något sätt spritter de till i benen och man blir såååå sugen på att dra igång igen, men kanske inte med A-lag´s killarna då men hi hi hi  de är iallafall dem jag följer (skara fc) Andreas hänger ju mellan de där två stolparna ibak så det är ju mest därför såklart man hejjar på. Idag var de iallafall premiär mot Vinninga, det var en mycket spännande match faktiskt, tyckte Skara killarna var duktigt och de hade flest målchanser anser jag, men Skara vann iallafall med 2-1, å de är ju alltid skönt att få börja med flaggan i topp.

Igår hade vi mest en slapp dag, var å shoppade lite i Skövde, handla 1jacka,2toppar och ett par jeans. och som vanligt lite extra krims krams så som hårvax, nagelfilar å ja små grejjer man behöver. Sen drog vi till Mio för vi ska köpa ett nytt mat bord till köket hemma, men de är inte lätt att hitta något som man vill ha alla gånger, men nu ska jag tänka praktiskt. Finns ju massa  nya coola bord å stolar i alla dess färger, men tror man tröttnar snabbt å modet försvinner destå snabbare, så jag ska nog satsa på något som kommer vara en längre tid, så vi får se vad de lider.

Hepp nu ska jag å hjärtat fara till Landet å kolla vad som är fram dukat där, skulle nog gissa på att pappa dratt fram grillen å några kalla därtill.

Blå blå vindar å vatten......

Blev så glad

Idag har jag vart med mamma å shoppat lite, köpte två snygga pallar kan man väl kalla det, gjorda av korg typ å en skinn sits på. Jag har dem i hallen en stor och en lite mindre, tanken är att man kan ha lite mössor å vantar mm i där, de blev ju dessutom en snygg möbel. Köpte även några assietter och lite annat krims krams som jag är bra på att samla på mig.

Efter de tog jag en sväng hem till Mari och prata av mig lite med henne, alltid kul å hinna med en kaffe sådär på kvälls kvisten med någon vän. Annars har väl de inte hänt för mycket idag, allt känns så bra när helgen börjar närma sig å allt.

Något jag är mycket mycket glad över är att jag har världens snällaste å goaste pojkvän. Andreas är expert på att göra mig glad och vara tillhands precis som en sambo ska vara. Idag bara sådär när jag kom hem, stod en bukett rosor i härliga färger på bordet. De där små små grejjerna kan man leva på lääänge läääänge, å jag blev sååå glad.
Här ser ni vad fina blommorna var som jag fick av mitt hjärta!

Tack snälla underbaraste för blommorna & för att du finns i mitt liv!!

Du gör mig Glad

Känns så bra

Idag har jag en sån där skön känsla i kroppen, jag tycker att de går jätte bra för mig på min skyddsombuds kurs & folket där är jätte trevliga å snälla. Jag trodde aldrig att jag skulle lära mig så mycket nytt som jag gjort under dessa dagar, så mycket som man inte visste, dessutom tycker jag allt blir mer å mer spännande om paragrafer å rättigheter.

Detta är verkligen inte likt mig, jag har liksom aldrig vart intresserad av att läsa eller lära tyvärr. Det är samtidigt lite tråkigt att jag först nu 26år gammal börjar tycka att det är ganska kul att sitta å lära, jag menar varför kunde jag inte gjort det för 10-15år tillbaka i skolan, då hade jag kanske vart något mer nu. Skit samma jag har väl haft de bra ändå, och mitt jobb kanske inte alltid är de roligaste, men jag har otroligt fina å roliga vänner jag mött genom mitt arbete.

Idag var även Blå-blixten på hjulen igen, pigg som en lärka gasa vi runt i lilla staden idag, för kylen gapa tomt så vi fyllde på den lite. Har ju inte hunnit me de i veckan, allt har gått så snabbt, igår kom Annika å vi käka lite & kolla på tv:n typ, sen idag var jag och fikade med ett par fd, arbetskamrater och imorgon kommer mamma, så ja alltid är de något. Nu längtar jag bara tills helgen då är de serie premiär i fotbollen å jag & Andreas får ses igen!!!!
Nu när jag går kursen sover ju han när jag går på morgonen & när han kommer hem från jobbet sover ju jag, tur man jobbar samma skift i vanliga fall.
Men måste ju erkänna att ibland vaknar jag till av att nån pussar lite oskyldigt på en, då man sover.............

å de känns underbart!!!

Surigt värre just nu.

ÅÅhhhh igentligen började allt redan igår,.....
 
jag kommer hem glad över att slippa jobba kvällen med tanke på att jag går en utbildning hela denna vecka å slipper där med mitt kvälls pass, Gött mos!!!  Iallafall hade jag planerat att åka hem till mina päron å hjälpa dem lite med data världen som inte vill trilla ner för dem riktigt. Men vad upptäcks just då?? Jo att den  förbannade lilla bilen är död!!!

Till saken hör då att vi har en  volvo V50 köpt direkt från fabrik bara för 2årsen, så lite bör den ju tåla tycker man. Jag kunde iallafall inte få upp dörren med nyckeln å tänkte att de är la batteriet i nyckeln, men när även den andra inte ville vara med uteslöt jag de snabbt, men bad svärfar å köra mig vill volvo iallafall å kolla nycklarna samt råd fråga med dem.  Nycklarna var fel fria men han trodde de var batteriet i bilen som var kasst. Åkte hem för å kolla läget, då kommer Marcus precis hem, en väldigt snäll å trevlig granne som jobbar med bilar dessutom. Jag fångar upp honom å ber han hjälpa mig.
Andreas hade ju turen att jobba kväll så han behövde inte krångla med detta, men jag tror nog att han heller hade velat vara hemma å hjälpt sin lilla Ida i denna kris artade situation hi hi hi.
Marcus konstaterade snabbt att de var batteriet, å hämta en sak för å hjälpa igång mig, sagt å gjort men efter de dog bilen lika snabbt, det var tydligen nån cell i batteriet så de var bara att köpa nytt & det skulle Andreas fixa som idag.

MEN i dessa nya moderna bilar, kan man ju inget göra själv typ längre, men efter mycket slit får han ur batteriet, och i med det nya han köpt........trodde han ja. Då passa de inte i vår, och de hade inga sådana hemma, men de fick mäta å krångla ganska mycket innan, å stressad blev ju Andreas som dessutom skulle  snart skulle börja jobba oxå, så slutade det hela att han fick låna ett batteri tills vårt nya kommer, som de nu har beställt, så ja.......bilen är död idag med, för Andreas hann inte koppla in reserv batteriet innan jobbet. Så det får la bli en mys kväll med min vän Annika istället för hos mamma å pappa.

Sorry


Efter helgen historia

Ja igår var jag alldeles för ur balans för att kunna stava rätt, inte för att jag var bakis, utan för att jag var såååå otroligt trött. Bakis var jag bara ca:10min vid sex på morgonen, jag stapplade mig upp iallafall å käka lite alvedon, sen hoppa jag i bingen igen å vipps, somna jag å inom ja.....10min, sen nästa gång jag vakna var eländet borta iallafall.

Så nu sitter jag här måndag eftermiddag å jag ska jobba kväll just nu, men de behöver jag inte denna vecka eftersom jag är skyddsombud på min avdelning, har jag kurs hela veckan så de känns super nice å komma från lite, de är mycket intressant dessutom att kunna dela historier å erfarenhet av andra, från olika ställen. Men nu till hur min helg sett ut.

Fredagen somna jag innan klockan var 22:00, jösses säger jag bara, de är ju tant varning på mig ju. Men pigg som en lärka var jag ju på lördagen istället, då gick jag å gjorde mig fin i håret till kvällens peronalfest å jag blev nöjd. In på systemet snabbt som attan innan de stängde sen, tog jag,annika å mari ett strög å glassa lite i Sol-Britt. Sol-Britt är Annika´s nya fin fina bil, hon heter inte Sol-Britt för inget minsann, nej för hon har nämligen sol-lucka.....de ni!! Iallafall hade vi en skön å avkopplande dag, jag tänkte i godan ro att jag kunde vila typ tills festen börja sen på kvällen.
 
Men när jag väl kommit innanför dörren hemma inser jag att de var ju JAG som lovat att fixa maten till kvällen, å JAG som skulle fixa skivor till kvällen. Efter massa massa stress lyckas jag iallafall fixa två cd:s å en typ skagenpaj (bra ida) Nu var ju bara de största världsproblemet kvar.......KLÄDER, vad av alla miljoner plagg ska man välja, spelar ju ingen roll hur mycket eller vad så tycker man ju sig aldrig vara nöjd ändå. Elin min vän hann ringa å berätta hennes ångest inför detta stora problem oxå, men både jag å Elin var klara när tiden ändå var  till ända. Elin hade en jätte söt klänning å jag en kloj å top som gick i turkosa toner.

Peronalfesten var lyckad, jag hade jätte kul, dansa, drack å skratta, sen kom vännerna ner till bowlinghallen å festade med mig, för sandra fyllde år så de hade fest hemma hos henne först. Så de var en mycket lyckad kväll.

Ja söndagen behöver jag inte skriva så möe om, den bestod typ bara av att ligga på soffan å sova, var visserligen ute en sväng i hopp om att kunna se på fotboll, för min kusin Linda spelade mot Ardala, men de blåste så möe att vi gav upp. Men hemma väntade den varma goa soffan igen........

Det kostar att ligga på topp! Vännerna

Shopping tur

Idag efter jobbet tog jag med min vän Elin & for till Skövde, har vart så sugen på att köpa massa nytt IGEN!
Men nu var jag ju tvungen eftersom jag ska på peronalfesten på lördag, tur att man alltid har något att skylla på så att de känns mer ok att köpa massa onödigt liksom hi hi hi. Iallafall så for vi dit, och hela hjärnan låste sig, visse inte ett dugg vad jag skulle köpa eller vad jag ville ha??? Jag menar herregud finns de något som jag INTE vill ha annars??? Fattar de inte, iallafall till slut så fick jag se typ leggins jeans tror jag de kallas, i var å varannan butik föll för dem ganska direkt så ett par sånna fick de bli, men sen var de stopp där. Inte ett enda klädesplagg mer blev de, bara nagelack & smycke, ja så rätt nöjd är väl mitt konto iallafall, men inte jag.......vet ju fan inte än vad jag ska ha på lördag ju. hmmmmmm Men jag ser de såhär, att jag och Elin fick en trevlig dag ihop i Skövde, jätte jätte kul. Dessutom klarade sig Elin jätte bra att inte tappa bort sig själv eller göra nåt annat roligt överraskande som kan ske med henne, hi hi hi Fast de var sååå nära att hon skulle gå fram å betala på H&M, en eyeliner hon skulle ha, och då var hon på väg att gå till kassan med den dära de har i butiken som man brukar Testa med, det står TEST med stora bokstäver.
 
ha ha ha I like you Elin!!!

Jäkla trökiga vardag

Så var den då här igen.........vardagen!!! Usch de är så tråkigt när alla stor helger å helger överhuvudtaget bara springer förbi en. Först å främst ska man då vänta en evighet på att de just ska bli fredag å innan man ens hunnit fatta de så är de på jobbet man står igen å gäspar typ. Ja ja de är la skönt att man har nån helg överhuvudtaget att längta till......nej fy nu var jag negativ de gillar jag inte, jag tar tebax allt, de är tur att man har ett jobb att gå till så man kan få helg, så får de bli.

Jo förutom att de är vanlig vardag idag har jag vart med en vän på jobbet "Biggan" vi har nämligen vart å shoppat till vår personalfest som kommer att vara på lördag, då ska vi bowla å ha riktigt sköj så dit läääängtar jag till just NU!

Annars har väl denna dagen vart som vanligt typ, vart med min vän Elin på jobbet, som alla andra dagar visserligen hi hi hi men de är kul att man har henne, en bra tjej, Ann-Louise (en annan vän) jobbar ju tyvärr bara med oss varanan vecka.

Nepp nu hoppas jag snart att min hungrige Sambo  står i dörren för nu har jag diskat.....ja maskinen har diskat & tvättmaskinen har gjort sitt, å själv har jag ju då fixat maten tills han tränat klart, snäll som man är........

Å dé ä´ju JAG

Premiär dag!

Idag var de premiär för första Fotbolls matchen ute i de härliga vädret utan att man behövde stå å hacka tänder,
Ja serie premiären har ju inte vart ännu men som sagt premiär för att kolla Fotboll i härligt väder. 

Idag var en sådan dag då det inte bara var EN match, för när Andreas och hans lag (SkaraFc) slått Tomten med 4-1 Yeees bra inför serien....iallafall så for vi vidare till Valtorp för de skulle möta Ardala, en ganska kul match men Valtorp fick stryk tyvärr, men men så är ju spelet.  Premiär var de minsann för mitt lilla bror´s barn att se på fotboll oxå, men han verka gilla de rätt bra tycker jag, benen gick i ett på honom iallafall när man höll upp han he he he

Sen har de även vart premiär för grillen, efter alla matcher åkte vi hem till mina päron å grilla, fasen va underbart det är med grillat, kan nog vara de bästa alltså. Ja så de är väl min dag i all enkelhet.

Nu ska jag nog gå och fresta i mig en godsak, tänkte nämligen avsluta min påskhelg med att göra en bananasplitt med tok massa chokladsås på mmmmm.

Premiär för de mé.......för i år alltså  hi hi hi

Den Glada-Påsk aftonen

Dagen började med att jag och Andreas som planerat tog oss ner till den full packade staden, satte oss på Nocke´s i solväggen och avnjöt en god frukost. Vädret å stämningen runt om kring var på topp, barnen hade Påskparad med musik och massa annat kul, så de livade även upp en annan när man såg alla godingar utklädda till påskkärringar, kaniner, gubbar å kycklingar mm. Sen gick vi en runda till systemet igen, hade ju inte trott att de skulle gå åt så mycket som de gjorde kvällen innan, å törstig som man var denna aftonen, fick de bli att handla lite till.

Vi  tog sen en promenad & bara njöt av de sköna vädret och av att vara ledig *SKÖNT*
Senare på dagen ringde min bror, han tyckte vi skulle komma förbi på förfest hos honom innan vi alla skulle till mamma & pappa på påskmiddag, grejjen var den att han bjöd på förfest om vi tog med "dricka" hmmm den mannen är smart han. Sagt å gjort iallafall, vi packde ner lite gött å körde dit. På plats hos mamma var allt duckat å klart, allt mysigt runt om var som de alltid vart pyntat i minsta detalj & maten smaka underbart gott, ja är ju som ett julbord fast något mindre ändå kanske man har ju inte doppe spa å andra juliga grjjer framme. 

Mätt som en pannkaka var de dax att dra vidare vi skulle på partaj hos våra goá vänner Annika & Fredrik. Stämmningen var på topp alla var glada å festliga. Meningen var att de skulle bli utgång, men de slutade med en hemma fest och lika kul var dé. Fredrik hade nämligen kopplat in datorn i tv:n så vi alla kunde se stor bild på alla idiotsaker som vi fann på youtube, att vi skratta.......shit hade ont emellanåt, alla hade ju så mycket saker som man ville dela med sig. Något vi alla  fastna för var ju PINGU, men inte den vanliga rara Pingu nej nej, utan den mest vulgära & hemska Pingu du kan tänka dig. ha ha ha Björn var värst har aldrig hört någon garva så hemskt åt en tecknad serie, men de var helt klart att de var en å samma "sjuka" humor som vi alla hade gemensamt.

PÅSK-AFTONEN var iallafall skiiit bra.

Bäääästa som gör våren

Nu är kvällen kommen å våra respektive familjer har åkt hem, de blev en lyckad å trevlig kväll med god mat å massa gott att dricka till & mer därefter hi hi hi. Jag var så rädd att hela min bord dekoration skulle ryka med dukat bord å allt, sekunderna innan de kom, jag hade nämligen öppnat in till "baren" där vi då har vårt matsalsbord, och en av mina fyrfotade vänner smet in där & luktade till sig fjädrarna mm som jag klätt bordet med, men nedrans snabb som jag var hann de bli ett lyckligt slut. Så alla var glada å nöjda när de lämna nyss.

Imorn blir de lite mys på stan först med en frukost ute, brukar visserligen göra de ganska ofta på lördagar........äta frukost på stan alltså. Sen blir de nog en fika hos svärföräldrarna innan de bär av till mina päron där jag ska lassa in stora lass av de helt underbara påskbordet som mamma å pappa brukar fixa mmmmmm. När vi ätit oss mätta blir de party i stan, hos våra goá vänner Annika & Fredrik, ska bli sköj party party. Så nu hoppas jag denna natten går fort så man kan börja om på nytt he he he.

Appropå att natten kan gå fort, har jag sovit as taskigt hela veckan & idag fatta jag nog varför, jag har nämligen fått min fjärde å sista visdomstand, shit va töntigt de låter.......visdomstand. Ja iallafall var jag hos tandis för knappt en månad sen och opererade bort en av dessa, meningen var att jag även skulle ta denna men tyckte att han kunde nöja sig med att ta den ena och låta den andra var eftersom jag ändå inte hade ont av dem. VISST!!!! nu börjar helvetet med den andra, men den 12Maj ryker den oxå så jag får väl stå ut. Huvudsaken är ju att jag kan äta upp mig nu i påsk helgen ha ha ha

Nepp nu ska jag nog hoppa i säng !!!
Måste bara säga att för min del kan jag lägga till ytterligare ett vår tecken på min lista nu.
Idag släppte mamma nämligen ut alla nyfödda lammungar på grön bete. Bääääääästa vår tecknet!!!!


Inför påsken!

Så nu har jag äntligen stressat klart för dagen, jag vaknade tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Vissa har ju inte turen att slippa jobba på kvällar ibland, så därför försöker man så gott de går att hinna upp på morgonen och få något gjort.

Har iallafall vart och fyllt kylen inför morgondagen då kommer mina å andreas päron hit å skålar å äter. Sen är jag ju som jag är, vill ha det där lilla extra så fort det är en stor helg på G. Jag planterar gärna något och dekorerar lite beroende på vad som är på gång då. Så nu har jag vart och inhandlat påskliljor, gjort en jätte fin krans till dörren med vide å grejjer. Nu hoppas jag bara på att mina fina mästerverk får vara, har ju nämligen två små tigrar här hemma som äter helst blommorna istället för att bara beskåda dem.

Ikväll är de sista kvällen på jobbet som sagt å sen är de påsk-lov för oss, vi har alltid pizza kväll å godis mys då, så ikväll blir de lite roligare att jobba hoppas jag. Om jag inte hinner att skriva något innan Påsken är här, önskar jag alla en riktigt härlig PÅSK!!!

Påsk PUSS

Fattar inget.....

Jaha så har jag då fastnat i alla mina vänners bloggar.

Jag har följt dem var dag, men på sista tiden har jag tänkt på att det vore ju rätt kul att kunna göra något själv.
Så nu ska jag då försöka mig på detta med blogg. just nu fattar jag verkligen inget men jag hoppas att de kommer ljusna på vägens gång!

Just nu känns de som att jag då ska börja.......att blogga.........hmmm hur börjar man då??? Shit alla andra har ju sååå mycket att skriva om, kanske har jag tagit mig vatten över huvudet ändå?? Ja ja nu börjar Ida att blogga........


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0