Semester start, Ystad å en gungig båttur.....

Då var semestern i fullgång, vi hann ju knappt sluta jobba förrän vi for iväg, vi drog ner till "pojkarna" i  Ystad och tillbringade en skiiit kul helg. Jag har skrattat så magen fått jobba hårt, svårt att göra annat i deras sällskap. De bodde super fint och verkade trivas underbart bra. Vi kollade in staden å självklart stranden, de är vad jag kallar riktiga bad stränder, luktade salt så fort vi hade parkerat bilen i Ystad. Sen tog vi en utflykt till Ale stenar hette det, det var ett ställe som var jätte mysigt och det var dessutom så långt ut du kan komma i Sverige, å där blåste dé kan jag lova, men vem brydde sig om det, ögat bara njöt av allt som fanns att se på. Kommer att lägga upp lite kort sen när man har lite mera tid att sitta här, nu lockar ju sommaren mera.

När vi tagit adjö till våra kära i Ystad for vi vidare med en avstickare till Tyskland, vi kände oss lite törstiga hi hi hi. Resan dit gick super bra allt rulla på och vädret kanon. Vi shoppade och strosade runt lite i Tyskland, sen kom VÄRLDENS oväder in, och vi stod i kö till båten..........upplevde att båtarna aldrig kom in i tid, och varför fatta jag ju sen när det var min tur att åka. Det var en gungande tur och jag var livrädd och hysterisk, samtidigt som Andreas gulligt nog försökte prata med mig, mådde han jätte illa och svettades typ, såg hur likblek han blev, när sedan båt motorerna stängdes av för att bara flyta med lite, upplevde jag att de blev något stillsammare men fy, nu blir de inget båt på länge, inte i fult väder iallafall. När vi sen kom mot Danmark och lite av Sverige kom vädert ikapp oss igen, alla bilar låg å körde i 70 på 120 väg och man såg knappt den framför sig så regnade de.

Idag är de kalas för världens goaste, mitt lilla brors barn fyller 1år idag, hurra hurra hurra, Så idag blir det barnkalas!!!!!!





Varför görs inte u-båtar som passagerar båtar,  Då kan de väl inte gunga under ytan???


Trevligt med besök

Nu är det Söndag kväll å jag sitter å funderar på lite allt möjligt, är fortfarande ganska seg och kommer liksom inte till skott med saker å ting som jag skulle behöva, men jag hoppas på att kunna återhämta min energi under semestern nu, det är bara 4 arbetsdagar kvar, jag säger bara YES YES YES!!!!!!

I helgen hade vi ju iallafall besök och det var mycket trevligt, alltid lika kul ihop, man skrattar var å varannan sekund när vi kommer ihop, och med lite gott innanför västen kan det ju inte bli mer än det dubbla av allt skrattande. 

I lördags hade jag å Andreas en riktig sovar dag tills vi kom på att vi inte kunde tillåta oss själva att sova bort en hel ledig dag, så vi tog en sväng till Farmor å fika med henne å sen åkte vi hem till soffan igen hi hi hi de där lördagarna kan vara underbart sköna emellanåt.

Idag har jag iallafall oljat in å slipat vårt köksbord, samt att vi satt upp nya gardiner å två st,rullgardiner som ska hålla borta solen om den nu dyker upp mera i år.
 Efter allt jobb vi lyckades uträtta under denna helg gick vi ut å tog en gó glass å fick lust att gå på bio, så då gjorde vi det, vi kolla på IceAge 3, älskar de där tokingarna i de filmerna, jag tyckte den var rolig å skratta högt ihop med de små barnen åja det var allt en del vuxna par som satt å skratta med oxå, som dessutom hade tagit sig dit även dem utan barn. Andreas tyckte de andra filmerna vart bättre men jag vet inte, de är ju typ ändå samma koncept.
Iallafall så har de vart en skön å lugn helg.







Tänk om man kunde bara ta sig till typ statoil och tanka sig själv på lite mera energi???

Underbara FREDAG!

 Ja man uppskattar verkligen de underbara fredagarna när man är en arbetande människa hi hi hi. Denna vecka vill jag helst glömma, jag är så otroligt trött, de är riktigt jobbigt nu, har aldrig vart så här slut i kroppen som jag är nu, men men jag ska gå med lätta fötter nästa vecka till jobbet för då jobbar jag bara fyra dagar sen så är det S.E.M.E.S.T.E.R. man fattar de inte, visserligen kommer ju veckorna bara springa förbi med tanke på hur snabbt det gått för de som är på semester nu men. Jag skiter iallafall i om solen inte är stekande varm, räcker med att de är uppehåll, bara jag får vara ledig de är de enda jag bryr mig om nu.

Nu i helgen har vi besök av pojkarna som flytta till Ysta, det är kul. De kom igår och stannar tills imorn, så ikväll blir det att dricka lite vin å prata om allt som hänt sen sist, och kramas med pojkarna, visserligen är de inga pojkar längre, det är väl bara en kvar av fem som inte hamnat i målbrottet ännu ha ha ha, nej men de kommer alltid vara små pojkarna för mig.

Hepp om jag nu då som ensam kvinna i detta hem,skulle dra mitt strå till stacken å se till att alla får lite mat till kvällen vore ju super bra.




Vad blir de för mat???

Jösses vad denna tid ränner iväg......

Jag hinner ju inte ens att "blogga" längre det händer så mycket i vardagen nu så jag får skylla på det.
Vet igenkligen inte vart jag ska börja men jag måste ju nästan nämna de hemska åsk å regn väder som drabbade vårt lilla skara,
 
vi fick visst 89mm på bara två timmar drygt, helt otroligt, tror  aldrig att jag sett så mycket regn på en kort stund och som de åska. Jag och min vän Veronica skulle just som detta helvete var, åka till jobbet naturligtvis, när vi kommer ut står verkligen hela Skara i vatten, bilarna kom inte ens fram å vägar fick stängas av. När vi skulle in i den byggnaden vi håller till, gick vattnet helt sant upp till knäna på mig!!!! Inte nog med allt detta Jula huset i Skara drabbades a´v att taket rasade in där pga allt vatten som blivit en belastning.

På fredagen jobbade jag ö-tid på kvällen och då var de minsann fyrverkerier ute, det åska å small över oss hur länge som helst å det var skiiit äckligt, precis innan skift bytet small det förmodligen i åskledaren på taket, det var så att mitt hjärta vibrerade och byxorna stod av sig själv, det var läskigt att uppleva den så in på.

Nu är det iallafall inte långt kvar tills jag tar semester jaaaaaa jag längtar så jag blir tokig, känns så i kroppen nu att jag orkar inte en dag till, det har verkligen vart tufft de sista, jag brukar inte ge upp, men nu känns de ärligt  talat jobbigt.





Förrästen borde de inte vara en smart idé av mig att skaffa en packline till semestern?????

RSS 2.0