Michael Jackson

Vaknade av att jag bara hörde Michael låtar i torsdags & att det var verkligen på varenda radio station, snart fattade jag. Han hade dött Michael 50år gammal blev han. För mig är de fortfarande lite ofattbart, känns som att det bara är ännu en av alla skandaler som brukar skrivas om honom. Men för mig kommer jag nog aldrig glömma denna stjärna med allt som stått om hans liv mm & det jag med glädje kommer minnas är alla helt underbara låtar han verkligen gjort, många är verkligen super, min favorit är "Heal the world"  helt otroliga videos till alla låtar måste jag säga, det är vad jag kallar musik videos.  R.I.P

I fredags var jag helt slut körd, så himla trött efter en plågsam vecka och framför allt dag, det har ju dessutom varit över 30 grader varje dag i  veckan så lite slö av de kan man nog lätt bli. Iallafall var vi bjudna hem till Annika & Fredrik på kvällen så där blev det fotboll å grill kväll med lite kupp spel å trevligheter.

På lördagen vilade jag större delen av dagen för på kvällen var de dax för tjejj kväll med polarna, kvällen blev verkligen jätte lyckad å avslutades på Stadt.

Idag söndag har jag å Andreas legat ute vid Svalnäs å bara njutit av värmen å svalkat oss i vattnet så jäkla skönt, efter den dagen var de dax att jobba lite, då åkte vi hem å grilla med min familj, sen väntades årets första Hö körning, var tvunga att ta de sent nu ikväll för det går inte vara ute på åkern mitt på dagen när solen steker på. Men när vi alla hjälptes åt gick de ganska snabbt. Så helgen har som oftast i mitt tycke vart kanon med många vänners sällskap å en middag med familjen som avslutning är alltid kanon.


Mathilda 4år...................För jag har päls på mina ben å på baken oxå!

Är hysteriskt glad över sommaren

Ja äntligen kom den, som man har väntat å väntat, först denna vecka så har solen lyst & vinden vart varm, jag hoppas att den är här för att stanna stanna stanna!!!!

Något annat som är kul, är ju att idag fick vi hem köksbordet & ihop sattt är de minsann, så nu måste jag bara fila på dem små detaljerna som gör´t. jag skulle vilja ha upp lite mer mys belysning i köket & även nån hylla mm. Men det kanske får bli mer höst projekt nu vill man ju ut som sagt.
 
Men något jag verkligen tänkt på massa är ett hus som jag ångrar så himla mycket, att jag för de första glömde bort visningen å allt, samt att Andreas fick mig att tveka.........Skit oxå säger jag, bara drömmer om hur bra det låg, köket ny renoverat, och en liten trädgård. Det är mitt krav till nästa flytt, för nu är jag typ fånge i mitt eget hem känns det som vissa dagar. Nej fy det lät allvarligare än det är hi hi hi jag mår sååå bra men vill ha det där lilla "egna" ihop med mitt hjärte gos.

Just de, blev lite små putt på honom idag, så här var de: Först ställer vi in en Gotlandsresa för att Andreas aldrig fick tummen ur å kolla hur han spelade i sommar så vi hann aldrig med att boka. Sen för ett bra tagsedan började de talas om ifall vi skulle åka med familjen till Stockholm en helg, jo Andreas skulle bara kolla hur han spelade i sommar, så igår ringde de andra å boka hotell medans jag fortfarande inte fått 100% svar av han, så imorse ringde jag på jobbet å fråga ska vi åka????????? Kolla hotell  när jag kom hem UPPBOKAT UPPBOKAT UPPBOKAT.................................Putt???



Men jag är hysteriskt glad över sommaren!!!!!

Midsommar helg

 Jösses tiden & veckorna bara springer förbi ibland, man blir ju nästan rädd att man inte ska hinna med att leva ens.
Nu var de redan midsommar aftonens tur att vara i centrum.

Jag och Andreas packade in oss i bilen och for hem till mina föräldrar på landet, där var sommar bordet uppdukat med allt möjligt gott man kan tänka sig, pajjer,sill,potatis,köttbullar,ostar, m.m nubbarna var självklara liksom jordgubbstårtan. Vi åt tills vi var spräng mätta och efter de var de cheesecake med några sommarbär i, sen gick det ett par timmar å efter lite mer "dricka" var de pappa som intog sin plats vid grillen. Ja så sen var bordet full smäckat med mat igen, grillspett av kyckling & grillspjut som är underbart gott, till de hade vi typ bara delat potatis & lagt in med lite gött i ugnen, ja så vi mosa å åt allt dé oxå. Till kvälls kaffet å den sista likören / whiskeyn kom den fram...............Jordgubbstårtan mmmmm.

Mamma å Pappa hade "lilleman" hemma hela helgen hos sig, (brosan var på nån fest) så jag har allt fått jobba i helgen hi hi hi det är ju ett heltidsarbete att vara barnvakt åt en på 10månader som kryper snabbare än man hinner tänka ju.
Vi gjorde iallafall en utflykt till Hjo idag och sen till ett par goda vänner i Jönköping på besök, där vi även fick massa massa gott att frossa i oss. Allt gick bra, han bara skrattar den där lille godingen ådå är det ju enkelt och kul att ha med honom här å var.  Midsommar helgen var iallafall helt godkänd, hade som sagt trevligt med familj & vänner.

Från de ena till de andra, jag & Andreas har äntligen beställt en ny mat grupp nu, var knappt att jag trodde på det själv ha ha ha, men efter förra helgen då några av mina tjejj kompisar titta upp å alla påpekade våra stolar osv, fick jag verkligen nog. Så hoppas verkligen att allt är på plats till helgen för då blir de tjejj fest hos mig, ska bli skit kul!


Små grodorna,små grodorna är lustiga att se.........

Dålig up date

Först måste jag ju be om ursäkt för min dåliga up date här, vet inte riktigt ibland vart tiden tar vägen, men det är väl tillåtet att skriva mer sällan nu när sommaren har gjort entré, för nu känns det lite mera verkligt att sommaren faktikst är på G när man såg alla vita mössorna på & hörde  den glada student sången eka mellan skara´s gator i fredags då det var student dag här, så fina var dem. jag minns att det var en bland de roligaste dagarna i mitt liv, och balen var kanon kul, då jag gick ut. Skulle gärna göra om de igen............självklart bara de roligaste å festligaste bitarna vill jag minnas om.

Denna vecka som har gått har vi hunnit köpa nya sommar däck, jätte bra tycker Andreas, Självklart tycker väl jag det oxå eftersom säkerheten kommer alltid i första hand, men Guuuuud va tråkigt att lägga pengar på sånt, jag har ju gapat om ett nytt köksbord nu sen jag vet inte när, så nu är det jag som köper ett denna vecka har jag bestämt, det ska stå ett nytt här till midsommar hi hi hi.

Sen har Andreas syster vart hemma denna veckan med hennes sambo & deras lilla söting Anton (9mån). Så i helgen har vi vart lite med dem, var å kolla på balen ihop & idag var vi på en liten mini utflykt till spiken. Nu planerar vi en liten semester ihop, vi får se vart det bär av, vet bara att det kommer garanterat bli kul ihop med dem.



Nu längtar jag till min semester..............


Öisan & Gosan

Vad är dé för en dag?
Är dé en vanlig dag?
Nej dé är ingen vanlig dag för dé är Öisan å Gosan´s födelsedag,
Hurra Hurra Hurra!!!!

Japp så är läget, mina två små godingar fyller 1År idag den 6:e juni. Jag har handlat hem extra fin mat & det bjuds på en liten leksak var till dem hi hi hi man måste ju få skämma bort å fjanta till det lite med de små liven, Grattis på Er missar!

Denna vecka har gått väldans fort tycker jag minsann, fast jag jobbat kväll denna vecka det brukar vara skiiit trögt att jobba kväll, gillar det inte alls men men, iallafall så har jag även denna fredag kväll jobbat övertid.....tro de eller ej, men jag kände att jag verkligen var i behov av lite komp timmar samt extra pengar till semestern med tanke på mina sjukdagar som jag har haft det sista, men nu var även denna kvällen gjord & timmarna gick tusan snabbt så nu är det äntligen HELG, HELG, HELG, som jag längtat, men det gör jag ju visserligen till varje helg hi hi hi hi.


Jisses det är ju även Nationaldagen idag ju.


RSS 2.0