Weekend i Göteborg

Nyss hem kommen & man bara skriker inombords.....................Ta mej tillbaka!!!!!!  Jag menar varje bokstav, så underbar som denna helgen vart ihop med mitt lilla Hjärta, är så lycklig!

Åkte som sagt till Götet över helgen, Hotellet var kanon fint & låg inte mer än 50-100m till vattnet, vi bodde vid Eriksberg. För Er som inte vet vart de ligger eller är kan jag korta ner allt genom att bara säga. PENGAR. Alltså för att bo på den sidan å vid det vattnet måste man typ vara rik, iallafall om man ska läsa av allt det vi såg, båtar,lägenheter för massa lax,husbilar parkerade brevid osv. Men så otroligt mysigt och ro fyllt, jag rekomenderar det stenhårt.

På fredagen gick vi mest å beundrade allt fint vi såg, och satt på bryggan å bara njöt av kvällen med god öl & solsken. Lördagen bjöd på en gigantisk frukost på hotellet, sen tog vi båten in till Nordstan å shoppa, jag köpte 1par skor där, solbrillor  & Andreas hitta nån skjorta. Så jäkla varmt så vi la ner allt med shopping och tog en kall öl ihop med vår vän Susanne istället. Det var så himla kul att ses, Susanne & hennes sambo Anders har nu hittat en ny lägenhet i Götet som dessutom oxå ska ge dem utsikt över vattnet.

Kl:16 drog matchen igång, vi satt inne på Ullevi, rad 12 långt uppe i himlen typ. IFK Göteborg-Bromma Pöjka, första halvlek var lite tråkig men andra var det målkalas & därmed ett jubel utan dess like, så jävla kul att se IFK spela, å ännu roligare se dem vinna!!!! 

Efter matchen drog vi till Liseberg, ville bara spela bort lite pengar å glo på fölk typ hi hi hi. Jovisst spelade vi bort pengar minsann, men det hela slutade med att vi vann 4 plopp, det var nog den dyraste chokladen på länge. Sur som jag blev gick vi till Avenyn istället & roade oss.

Ja så kom då Söndagen (idag) och vi skulle inte få roa oss längre utan hem till jobbet som väntar imorn, men innan dess avslutade vi med en shopping tur på Ikea i Kållered & deras lilla shopping center där. Jag köpte 1par skor där.
När vi åker hem måste vi ju passera Allum kom jag på när vi väl hade kommit iväg. Så vi hoppa in där oxå, Andreas höll på att bli tokig på mig då, för gissa vad??? Jag hitta ett par skor där. Så nu får jag väl hålla mig hemma ett tag, så jag inte handlar massa krims krams igen.



  Men tack Hjärtat för en kanon helg & för alla tre par skor!
                                                                                             

                             


Snart på G igen

Nu är det Torsdag och jag har ännu inte kommit i arbete, men på måndag planerar jag att köra igång lite försiktigt, de är ju inte att leka med detta som läkaren sa till mig, och jag får väl allt ta honom på allvar, för jag har faktiskt haft de riktigt jobbigt. Men som sagt nu börjar jag bli bättre å piggare på alla vis.  Något som jag verkligen uppskattade var att så många av Er mina vänner hört av er på ett eller annat sätt, för att kolla till mig, så fina allihopa Tack för de!

Imorgon är de fredag och pingsthelg, jag min klant trodde de var pingsthelg nästa helg, då jag har min lediga fredag, men så var de icke. Iallafall bokade vi hotell inför pingsthelgen i Göteborg, så de blir till att packa å dona inför en mys helg.
Kommer kanske inte bli full fart efter denna vecka jag haft, men vi ska bara njuta av värmen som de lovat & just att bara få vara med varann en hel helg utan att Andreas spelar fotboll.
Vi ska bo på ett toppen fint hotell utmed vattnet, så de ska bli riktigt kul.
Planerna kommer väl iallafall bli att åka ut till Liseberg en av kvällarna & spela bort lite pengar, det gillar vi, bara hoppas man vinner oxå! 




Förrästen har jag redan vunnit............Underbar Familj, Sambo & Vänner............De är högvinst!

Tarm inspektion......trevligt

Det är helt otroligt, denna förbannade skit började helt å hållet pga tand operationen, jag som trodde jag hade gnällt klart om den saken men Icke då. Såg fram emot den underbara lång helg som nu låg å väntade på mig, jag som skulle få så mycket gjort både i förrådet å hjälpt till hemma på gården å vi skulle ha grill fest mm, istället fick jag ligga hemma å lipa ihop med mina mag smärtor.

Jag fick ju för ett tagsedan kåvepenil (pencelin) för att jag såg ut som en hamster, och pga dem tabletterna ligger jag nu hemma med magsår å tarm problem eller vad man nu ska kalla de, helt slut iallafall. Jag gav upp natten till lörd, då fick Andreas köra in mig och de tog hand om mig. den där undersökningen var nog mitt livs värsta, men just då ville man allt skulle vara över. Usch kan inte ens med att berätta vad de gjorde, men de handlar iallafall om ett långt rör som de använde på mig. Allt jag drack/åt kom ut med en väldans fart å jag fick mag smärtor utan dess like.

Nu är den bíten på väg över iallafall å jag är hemma, jag ska nu vila och endast äta nån typ av yoghurt som är bakterie dödande å skonsam mot min mage. Känner att de går mot rätt håll nu iallafall, jag har ju inte ätit normalt sen i torsdags kväll och jag har i stort sett sovit sen i fredags kväll, men nu kan jag äta min yoghurt å jag är vaken större delar av dagen och mina magsmärtor är inte längre i samma höga grad, tack gode gud.



Längtar till å få slippa allt detta nu......envishetens tand.
 

Rolig å kort vecka

Detta har vart en kort och rolig vecka på jobbet, jag känner mig mycket nöjd. Trist att Elin visserligen fortfarande är sjuk såklart, men annars har jag känt att det vart en bra vecka.
Nu är kl:00:18 och jag har jobbat klart för denna vecka nu väntar en låååång helg framför mig.

Igår efter jobbet gick jag, andreas å virkan hem till carro (andreas syrra) hon fyllde nämligen 35år idag eller ja igår.
Ringde på dörren som fasen å slängde massa havrekuddar på henne när hon väl fick upp dörren hi hi hi, hon fick dessutom gott att skåla i samt tårta av oss mitt i natten, hon blev glad det märktes.

Ja som sagt nu är vi lång lediga och det ska bli så skönt, ska försöka börja rensa,gallra,sålla,SLÄNGA massa saker som jag staplat in i vårt förråd. Jag har nämligen en förkärlek till att handla massa saker å kläder ja onödiga saker ibland å sen tröttnar jag så snabbt på dem, men jag kan ju absolute inte slänga dem, utan de åker in i förrådet, och nu kan vi snart inte vända oss om där, så något måste ske!



Städa städa varje fredá åså varje jul, för de tycker jag är kuuuuul..................NOT!




Det blev en lyckad kväll

I lördags hade vi då den årliga grill kvällen med jobbet. Å guuud va gott grillat de var, mmmm smaka underbart gott!
Kvällen upplevde jag iallafall lyckad och många hade trevligt, jag hade iallafall jätte kul, kändes som att man aldrig ville gå hem, å jag som knappt drack heller med tanke på att jag käka massa piller, hi hi hi kanske var de som gjorde mig så pigg hela kvällen. Jätte kul iallafall att så många kunde komma.

I söndags efter vi städat ur lokalen där vi hade vår fest, åkte jag å andreas ut mot körsbärsdalen som jag kallar det. Vet inte vad de kallas igentligen men, silverfallet ligger där ut å en massa olika stigar å hagar man kan fika i, så himla massa blommande träd också, så det påminner om Bröderna Lejonhjärtas dal. Vi slog oss ner på en filt där iallafall å bara njöt av dagen så underbart väder.

Idag har jag pratat med min vän Elin som vart i Grekland en vecka, hon ligger hemma å är super duper förkyld, hoppas hon kryar på sig snart så vi kan ses på jobbet igen, veronica gick hem i torsdags från jobbet, så vi får se om tjejjerna piggnar till i veckan här nu, hoppas iallafall de.



Åhhhhh bara tre arbets dagar denna vecka

Det borde heta ENVIS tand istället

Visdoms tand är då inte rätta ordet, finns ju ingen som INTE får ont efter iallafall å de är ju en plåga som heter duga för många i olika skalor. Sist jag opererde bort den ena tanden, fick jag ju ont å en viss ömhet runt munnen, men de gick bra sen efter någon dag, just med den värsta smärtan alltså. Iallafall den jag har dragit nu är en enda plåga just nu.

I tisdags gjorde jag det, onsdag mådde jag bra, skulle jag vilja säga, ingen större smärta bara lite öm just där inte konstigt alls. Torsdag kände jag mig lite svullen å utmattad så jag var hemma då oxå, på kvällen känner jag lite hur de svullnar men ingen större fara. Fredag planerat att gå ett par timmar till jobbet eftersom vi ska ha personalfest idag (lördag) skulle jag bara jobba några timmar å sen skulle vi städa,handla å förbereda. Så jag gick till jobbet för pigg för övrigt är jag, men shit märkte snabbt att jag svullna mer å mer i halsen, kunde knappt dricka nåt, så jag fick en tid direkt hos tandl, som bara titta på mig och sa- Oj du behöver pencelin. Jo så de fick jag, men inte har de ens släppt eller hjälpt mig något känns ännu mer jobbigare å svälja nu. Så nån fest ikväll kan jag glömma. FÖRBANNAT!!!!!!!! Men jag har planerat att gå dit ikväll  tills jag inte orkar, dricka blir ju ändå inget....å ännu värre ingen MAT å jag som älskar grillat.



Skiter i att det ser ut som jag svalt ett helt Marsvin

Man saknar inte koá förrän båset är tomt

Och med den rubriken menar jag mitt jobb just nu, jag har ju nu vart hemma typ hela veckan i och med att jag opererade min visdomstand i tisdags. Trodde inte att jag skulle behöva vara hemma så här lång tid för de lilla, men jo då jag har typ sovit bort dagarna för jag har käkat massa ipren å nåt annat konstigt, sen har jag ju knappt kunna äta för att gapa är inte enkelt må ni tro. Iallafall ska jag göra ett tappert försök imorn, svullnaden lär väl hålla i sig ändå kan jag tro, men jag får ta de försiktigt, jag börjar nämligen bli tokig av att bara gå här hemma jag vill tebax till mitt jobb NU å träffa fölk!



Tur att man har ett bås att gå tebax till och lite kor att träffa på jobbet mé......

Nu är vishetenstand bort

Idag var de dax för den sista visdomstanden jag skulle operera bort, jag var som vanligt nervös som attan, hade hunnit samla på mig så mycket oro ännu en gång så att allt bara brast då jag satte mig i den hemska stolen.
Tandläkaren var så himla gullig och lugn, tror han tyckte så synd om mig, 26år gammal och skriker som en stucken gris ha ha ha.
Nej men allt gick bra tills han var tvungen att borra isär tanden, samt dela den för att få ut den, det var DÅ det gjorde ONT. Bedövningen han hade lagt hade tydligen inte räckt eller om han hade missat nån nerv/sida av tanden, så jag kände denna smärta ganska tydligt, shit asså. Men han slängde ju på bedövning snabbt som ögat och kunde därmed göra klart sitt jobb. Nu är iallafall tanden borta och jag har sovit sen imorse, det kommer bli soffan hela dagen, tog lite piller nyss så snart börjar jag nog stava fel igen å då betyder de lägg dags.

Jag har dessutom haft hela sängen för mig själv inatt, jag och kissarna hde det sååå mysigt. Andreas är på kurs i Värnamo så det har vart riktigt stora test på mig. Sova ensam vilket är ganska jobbigt för mig, åsså ensam med tandläkaren.

Men nu är det bara roliga saker att se fram emot hoppas jag på lördag blir det ju fest med arbetskamraterna det ser jag verkligen fram emot. party party party





Pssssst.......undrar om Andreas kommer ihåg att det är min namnsdag idag *ler*


Min "lille" linslus

hi hi hi ja lille kanske inte är rätta ordet för min sambo som nästan är 2meter lång t yp, men i mina ögon är han iallafall min lille Andreas. I fredags var det han som prydde vår lilla loka tidning på utsidan och även med ett repotage i tidiningen, det handla såklart som fotbollen om att Andreas nu spelat i så många år att han helt enkelt kan vara pappa till hela laget, men tycker man de är kul så pass mycket som Andreas gör så är det bara att köra på, jag tycker de är kul så länge han håller på för då är det ju ännu roligare att  kolla på matcherna. Däremot kan man ju undra hur han tänkte när han svara på frågorna i tidningen, hans dolda talang är ju tydligen att städa, hmmm så dold att inte ens jag märkt av de.

I helgen hade vi ju även mitt bror´s barn över natten det gick jätte bra och han bara ler, såå jäkla gó. Vi var på marken i axvall som planerat och de var väl som de brukar på marknader, men de var kul att bara komma ut lite å se fölk, jag shoppa visserligen 13par sockar, för de behöver verkligen jag.

Idag söndag har vi vart hemma hos mina päron och ätit, (som vanligt) det är ju så underbart gott att äta hemma. De hade plockat av de första rabarberna och gjort årets första paj, mmmmm gott gott. Sen kom jag till Biggan på jobbet i efm för vi skulle planera inför helgens personal fest, och då hade hon gjort  hennes delikata blåbärs paj som jag bara älskar oxå, tack tack Biggan för den underbara pajen å till mina päron.

Mamma har förrästen fått komma hem nu, skönt det.
Hon är trött trött trött, men hon får vila och återhämta sig i sin takt nu lilla Mamma.


Du är min ögonsten, utan å tveka är du den perfekta, djupast i mitt hjärta där finns ditt namn................................Andreas!

Han snarkar så gött nu.

Jösses det gick mycket fortare å smidigare än jag någonsin kunnat ana, lill skiten sover  sen typ 2timmar tebax och han somna nästan direkt utan gråt, känndes skönt, det måste ju vara så att han helt enkelt gillar sin faster he he he.
 Men jag måste ju erkänna att herregud, jag har verkligen ingen vana vad de gäller barn, så de kan man ju hoppas kommer på köpet med de tänkta barnet om de blir nångång. Jag menar det är ju som en enda djungel allt vad de gäller mat,blöjor, mm och hur fasen ska man lära sig varför de skriker? ja menar är det blöjbyta dax? är det mat dax? eller är han bara lite kelig??
Ja som sagt hoppas de kommer den dagen då man verkligen behöver en hjälpande hand.

Walter (som mitt bror´s barn heter) har iallafall vart jätte duktig, vi har vart ute å gått och kollat på Andreas när han spela fotboll vilket walter tyckte var kul, han sprattla som hejsan med benen då så han levde nog verkligen in i de. Matchen var spännande som attan, tyckte killarna kämpa bra, blev tyvärr förlust till Skara idag, 4-3 fjärde målet kom när de inte ens var en minut kvar av matchen, hmmm surt.

Imorn blir de Axvallamarknad, sen drar vi nog ner till focus & kollar in raggarbilar det är skara´s Crousingklubb som
arrangerar utställning där, sen får vi se vad som händer med kvällen.

Nu är de bäst att jag hoppar i säng, man vet ju aldrig hur natten blir nu med  en liten i hemmet.



Sov du lilla videung än så är det vinter......


En sorgens dag i mina ögon

Idag är de verkligen en döööö trist dag att gå till mötes på jobbet, det är nämligen så att min vän Ann-louise ska inte jobba på mitt skift längre, är super duper glad för hennes skull såklart som lyckats ens få en anställning i dessa bistra tider, men jag tycker de är tråkigt att inte få jobba ihop med henne mera. har alltid haft så himla kul ihop, men hoppas kunna hitta nån kvalitets tid på fritiden så man kan ses. Vi är väl dem som under åren hittat på massa skojjit bus medans vi jobbar å gillar att skojja friskt med våra andra arbetsvänner, en gång minns jag särskilt när vi skrev en låt till vår vän Sandra, men vad låten igenkligen gick ut på var något heeelt annat, sandra var liksom svart i ögonen då ha ha ha. Jaaa åsså minns jag när vi råka typ pajja nåt på maskinerna när vi kolla lite närmare på dem, då lät det typ så här: Öhhh maskinen funkar inte???........ då kliar sig reparatörerna i huvudet å undrar hur faaan kunde detta ske???? Å då brukar vi svara i kör. -Den bara stanna.  Ann-Louise har dessutom lyckats fatta eld på en av våra maskiner......de var snygg eld, den var liksom blå ha ha ha, ja jösses möe skit har man hunnit med. 

Det som är roligt däremot är att en annan gammal kompis Veronica åter igen kommer att jobba ihop med mig, jätte glad för hennes skull, för det är något hon har önskat sig lääänge. Och jag tycker det ska bli kul att få återförenas ihop med Virkelina som jag kallar henne.

Annars har de väl inte hänt så mycket denna vecka, vart mest hemma å grejjat, imorn kommer mitt lilla Bror´s barn och ska sova över för första gången i sitt liv, (9mån) hmmm kan ju bli spännande.

Hepp nu ska jag göra mig klar för sista dagen på jobbet för denna vecka!

Lycka till mina vänner på era respektive skift.

Jag vill Krama dig hårt Mamma!


Satt där i bilen påväg hem till familjen för att vi alla skulle åka på festligheter till mamma´s bror på fest.
Pappa ringde och bara grät i luren, den känslan som jag fick då är ganska obeskrivlig, minns iallafall att jag bara skrek om att jag ville veta vad de var, då fick han fram bara att .........det är mamma......... hon har krockat!


Nu är de Söndag kväll och jag sitter och tänker efter på allt som hänt denna Valborgshelg, i torsdags hade vi trevligt ihop med Annika & fredrik, Sandra & Holdos, vi var och spela årets första minigolf och tog några kalla ihop hemma hos oss och bara myste lite. På  fredagen tog jag och Andreas allt som de kom, var ute och gick lite åkte till götene och kolla på fotboll och bara myste bort dagen, sen kom kvällen och vi skulle som sagt åka till våra nära, då pappa ringde............

Mamma har som sagt krockat men hon hade verkligen änglavakt, det var en bil som skulle svänga vänster och gjorde de mitt framför mamma istället. Men man är verkligen lycklig att de ändå gått som de har gjort, orkar inte skriva allt här men bröstbenet mm är av & nu väntas bara en lååång väg tillbaka för att återhämta sig & hoppas att ingen annan skit kommer i efterhand invärtes.
Men jag ska hjälpa allt jag bara kan.


Jag vill KRAMA dig hårt Mamma å läääääääänge


Värmen stiger å jag står inte ut längre.....

Onsdagen den 29 April:

Ja allt som kom med den underbara våren är ju inte alltid bara positivt, jag pratar inte om nån pollen rapport eller något annat medicinskt infall. Näää utan med det vackra vädret kom oxå en gigantisk ökning av värmen, och så långt är väl allt bara bra, men att bo i en lägenhet utan nån som helst tillgång till att öppna dörren å vädra tå spetsen lite, finns inte, har inte ens en liten kvadrat till balkong.
Nej nu jäklar är de snart andra året som jag börjar tröttna på lägenhet och vill skaffa något eget, typ hus pratar jag om, men då har man vissa krav å önskemål, så jag får la vänta ett sekel till, hi hi hi nej usch nu var jag negativ, (förlåt) men de är verkligen såååååå hot hot hot här inne, å mina små missar trivs verkligen inte i detta och inte vi heller, fattar inte att vi aldrig tänkte på de, men samtidigt känns inte detta som en normal lägenhets värme, så vi fårse om de går att ordna.

Man kan ju inte få allt, men vi älskar verkligen denna lägenheten vi har så de är lite halv jobbigt, för man vet inte hur man ska göra, de kommer ju en höst sen...........

Veckan har däremot vart lättare att hantera, den har gått som en hal ål! Öhhh ålen är väl snabb?? Iallafall veckan har vart bra å kul, I tisdags fick Veronica komma å jobba med oss det var kul att få hinna prata lite med henne om allt möjligt åså, hoppas de blir snart igen bara. 
På kvällen kom Mari en sväng med Sixten (mari´s lille gosse) å fika, vi hade de jätte trevligt å Sixten roa sig med kissarna.
Annars har väl inget speciellt hänt man längtar liksom bara till helgen nu, och då är de Valborg & då ska vi sänka några kalla i solen IGEN!!!

Nu ska jag fortsätta med den mest tokigaste sysslan som finns, ja städa fy fy fy,
Andreas är och spelar match så då får man passa på när ingen avbryter en.
Hoppas bara att dom vinner ikväll nu.


Och att Andreas är "hal" som en Ål.................snabb


RSS 2.0