Fars Dag

Japp idag är det Pappornas dag. Allt som har med Pappa att göra är värt att hyllas denna dag. Själv har jag vart hemma på familje middag och hade med mig lite paket som gladde honom allt, det blev en vinare trots att han hellre dricker öl & konstig sprit, men när det är fina middagar då passar ju vinet perfekt. Iallafall det och en fotobok jag gjort på brorsans lille skit, alltihopa blev uppskattat.

Helgen har vart full av glädje. Det började med att min fina vän susanne från Göteborg kom upp med hennes sambo och stannade över tills på lördagen. Vi åt middag, drack gott och hade en jätte mysig kväll tillsammans. Det är så roligt att ses, trots att Göteborg inte ligger långt bort så ses vi jätte dåligt, delvis är man uppbokad nästan var helg och sen har ju Susanne & Anders ett eget företag som kräver en hel del tid oxå. Nu har de köpt sig en ny lägenhet som de dessutom totalrenoverat, jätte kul för dem.

I lördags åkte jag å Andreas med mina päron samt brorsans lille skrutt, till Göteborg, vi skulle på barndop. Först stannade vi till i Alingsås och kollade in shopping stråket där, inte så jätte stort men det räkte för jag hade inte orkat med mera kände jag. Hittade en julklapp i en jätte bra leksaksaffär till lille Anton (Andreas syskon barn) hoppas han kommer gilla den. Sen hitta jag lite dyrt shampoo jag använder, det blev inte så mycket mera kollade mest på allt fint som finns.

Iallafall så skulle vi ju som sagt på dop i Göteborg. Det är en barndomsvän till mig Mikael som fick en flicka i maj, Fanny heter hon, och nu var det då hennes tur att bli döpt. När vi kommer till kyrkan tyckte jag att det var ganska många psalmer så min första tanke var Åhh Nej...det är gudstjänst oxå! Men istället uppmanar prästen oss att stå upp för nu drar vi igång......... Till tonerna av Bröllops marchen som hörs från orgeln, å alla tappar hakan å bara tjuter när de vänder sig om å får se, ett BRUDPAR!!!!! Det blev alltså ett överraskande bröllop, jag fällde en tår oxå, det var så fint!!! Samt att Mikael är ju som min andra bror, kanske var det därför det kändes så mycket. Det blev ju självfallet dop för Fanny oxå, det roliga med det dopet var att där badda de dem inte i huvudet, utan där fick de minsann bada själva i dop funten. Det ska jag komma ihåg!!!

Grattis Mikael & Monica önskar er all lycka!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0