Den Glada-Påsk aftonen

Dagen började med att jag och Andreas som planerat tog oss ner till den full packade staden, satte oss på Nocke´s i solväggen och avnjöt en god frukost. Vädret å stämningen runt om kring var på topp, barnen hade Påskparad med musik och massa annat kul, så de livade även upp en annan när man såg alla godingar utklädda till påskkärringar, kaniner, gubbar å kycklingar mm. Sen gick vi en runda till systemet igen, hade ju inte trott att de skulle gå åt så mycket som de gjorde kvällen innan, å törstig som man var denna aftonen, fick de bli att handla lite till.

Vi  tog sen en promenad & bara njöt av de sköna vädret och av att vara ledig *SKÖNT*
Senare på dagen ringde min bror, han tyckte vi skulle komma förbi på förfest hos honom innan vi alla skulle till mamma & pappa på påskmiddag, grejjen var den att han bjöd på förfest om vi tog med "dricka" hmmm den mannen är smart han. Sagt å gjort iallafall, vi packde ner lite gött å körde dit. På plats hos mamma var allt duckat å klart, allt mysigt runt om var som de alltid vart pyntat i minsta detalj & maten smaka underbart gott, ja är ju som ett julbord fast något mindre ändå kanske man har ju inte doppe spa å andra juliga grjjer framme. 

Mätt som en pannkaka var de dax att dra vidare vi skulle på partaj hos våra goá vänner Annika & Fredrik. Stämmningen var på topp alla var glada å festliga. Meningen var att de skulle bli utgång, men de slutade med en hemma fest och lika kul var dé. Fredrik hade nämligen kopplat in datorn i tv:n så vi alla kunde se stor bild på alla idiotsaker som vi fann på youtube, att vi skratta.......shit hade ont emellanåt, alla hade ju så mycket saker som man ville dela med sig. Något vi alla  fastna för var ju PINGU, men inte den vanliga rara Pingu nej nej, utan den mest vulgära & hemska Pingu du kan tänka dig. ha ha ha Björn var värst har aldrig hört någon garva så hemskt åt en tecknad serie, men de var helt klart att de var en å samma "sjuka" humor som vi alla hade gemensamt.

PÅSK-AFTONEN var iallafall skiiit bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0